Stelton lysestager skaber allerede lys og glæde i mange hjem landet over. Der er tale om lysestager, som har fundet en stor plads i danske forbrugers hjerter. Vi skal kigge på flere forskellige modeller, hvor bl.a. Reflection og Papilio Uno er blandt de modeller, vi skal have fokus på. For at sætte prikken over i’et vil vi naturligvis præsentere dig for en masse gode tilbud.

stelton tilbud
Luxoliving.dk

Indhold

Stelton Panilio Uno lysestage

stelton lysestagerPris: 149,95 kr. (Vejledende pris: 249,95 kr.)

Forhandler: iBob.dk

Her er en af de mest populære modeller fra Stelton – nemlig Panilio Uno. Denne lysestage har en vejledende pris på 249,95 kr., men kan lige nu købes til en stærkt reduceret pris. Med dette tilbud kan du faktisk spare 40 % af den vejledende pris, hvilket er en markant besparelse.

Kobber, blank stål og sort

På billedet til venstre ser du en Stelton lysestage i kobber, men den kan faktisk også købes i andre farver. Kobber er den mest populære udgave, men denne model er også tilgængelig i blank stål og sort. I øjeblikket er det kun kobber lysestagen, som er på tilbud. Der er desuden mulighed for at opnå en mængderabat, hvis du køber 2 eller flere Stelton lysestager ad gangen.

Der er ingen tvivl om, at kobber er den farve, som er mest populær i tiden. Det er den farve, som stelton lysestager paniliotopdesignere i hele verden foretrækker, og det samme gælder for forbrugerne.

Stilrent, enkelt og moderne design

Ved første øjekast er der tale om et meget enkelt design. Du skal købe en Stelton lysestage fra modellen Panilio Uno, hvis du sætter pris på et stilrent og moderne look. Stagen er udviklet til at kunne passe med lysestager i alle tænkelige størrelser. Som udgangspunkt anbefales det at bruge et hvidt stearinlys, da det vil give lysestagen det bedste udtryk.

Specifikationer

  • Mål: 3 x 12 cm. (højde x bredde)
  • Materialer: Rustfrit stål (belagt med f.eks. kobber)

Læs også: Kubus lysestager i mange udgaver

Stelton lysestager Reflection

stelton lysestager reflectionPris: 349,95-399,95 kr. (afhængigt af størrelse)

Forhandler: iBob.dk

Leder du efter et godt alternativ, så kan du overveje denne Stelton lysestage fra modellen Reflection. Det er en minialistisk lysestage, som skiller sig markant ud fra modellen “Panilio Uno”. Den har sit helt eget udtryk og er ligeledes et hit blandt danske forbrugere.

Stilfuld lysestage til ethvert hjem

Der findes mange stilfulde lysestager på markedet, men det er kun de færreste, der kan måle sig med denne lysestage. Det er nemlig en slank lysestage, som med fordel kan få lov til at sprede lys på køkkenbordet eller sofabordet. Produktet vil med sikkerhed passe ind i dit hjem, hvis du har et moderne og stilrent hjem.Lysestagen er en anelse dyrere end de øvrige modeller, men befinder sig alligevel på et overkommeligt prisniveau. Der er rig mulighed for at matche en lysestage som denne med andre lysestager.

Forskellige farver og størrelser

Ligesom du kender fra nogle af de øvrige Stelton lysestager, så kan denne udgave også købes i flere farver stelton lysestageog størrelser. Man kan inddele stagerne i små- og store udgaver. Den lille udgave måler 17 cm. i højden, mens den store udgave måler 23 cm. i højden. Det ville være oplagt at kombinere de to forskellige størrelser, som der er gjort på billedet til højre. Når du skal vælge farve / materiale, kan du vælge mellem følgende:

  • Messing
  • Krom
  • Kobber

Reflection lysestagerne er mest populære i kobber, men mulighederne for at købe dem i andre farver er tilstede. Du kan i høj grad kende disse Reflection lysestager på deres kurvede form, som er med til at skabe et elegant og eksklusivt look. Alt i alt er det nogle ganske yndige Stelton lysestager, som kan købes til overkommelige priser.

Specifikationer

  1. Mål: 17/23 x 6 cm. (højde x bredde)

Tilbud på Stelton lysestager

Da vi undersøgte, hvorvidt man kunne finde tilbud på lysestager fra Stelton, blev vi ganske overrasket. Det tog os kun ganske få minutter at finde frem til det første tilbud. Hos iBob.dk har vi fundet en lang række attraktive tilbud, som vi gerne vil dele med vores læsere. Der er i øjeblikket gode tilbud at finde, hvor du kan spare op til 40 %. Dermed kan du opnå en besparelse på flere hundrede kroner, hvis du køber flere Stelton lysestager. Der er desuden mulighed for at opnå gratis fragt.

  • Du kan læse alt om den danske producent på Stelton.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *