Ønsker man en moderne vasketøjskurv i høj kvalitet, så vil en Vipp vasketøjskurv være et godt og sikkert valg. Vipp ønskede at genfortolke et hverdagsprodukt og skabe et unikt design og udviklede derfor denne vasketøjskurv. Danskerne har i en lang årrække været vilde med den unikke vasketøjskurv, som i dag pynter i rigtig mange danske hjem. I udviklingen af den populære vasketøjskurv har der været fokus på at designe et elegant produkt, ligesom man naturligvis har sikret sig, at den opfylder sit praktiske formål. Design og funktionalitet er dermed nøgleordene for den vasketøjskurv, du vil blive præsenteret for i det kommende afsnit.

Indhold

Vipp vasketøjskurv anmeldelse

vipp vasketøjskurv
Livingshop.dk

Model: 441 Lundry Basket

Farver: Hvid eller sort

Pris: 3499 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Til venstre ser du den omtalte Vipp vasketøjskurv, som foreløbigt er blevet udgivet i 2 farver. Hvis du synes, hvid er en upraktisk farve, kan du alternativt vælge at købe vasketøjskurven i sort. Her har du mulighed for at blive ejer af en trendy vasketøjskurv i dansk design. Vasketøjskurven er fremstillet i rustfrit stål, bomuld og gummi i højeste kvalitet. Kurven bærere præg af det klassiske Vipp design og vil kunne pynte i ethvert dansk soveværelse eller badeværelse.

Stor og praktisk vasketøjskurv

vasketøjskurv vipp
Livingshop.dk

Låget på vasketøjskurven er udviklet med huller, som har til formål at sikre optimal luftcirkulation til vasketøjet. Inderposen har to mindre rum, som gør det muligt at sortere vasketøjet efter eget ønske. Det er f.eks. oplagt at lægge mørkt tøj i det ene rum, og lyst tøj i det ene rum. Så er det nemt at adskille vasketøjet efter farve, hvilket er en stor fordel, når man skal smide vasketøj i vaskemaskinen. Du kan af gode grunde ikke se det på produktbilledet, men den moderne Vipp vasketøjskurv er udstyret med praktiske gummihjul. Vasketøjskurven har en kapacitet på 75 liter, hvilket vil være rigeligt for langt de fleste.

Vasketøjskurven er et hit

På trods af at der er tale om et forholdsvis nyt produkt fra 2008, så er vasketøjskurven allerede blevet et stort hit. Har man et stilrent badeværelse eller soveværelse, så vil det også være nødvendigt at købe en stilren vasketøjskurv, som passer ind i stil.en Ud fra dit hus’ indretning og farver kan du vurdere, om det vil være mest hensigtsmæssigt med en hvid eller sort vasketøjskurv.

Vedligeholdelse

vipp vasketøjskurv sort
Livingshop.dk

Det er nemt at tage inderposen op af vasketøjskurven, og den kan endda tåle maskinvask. Den må højest vaskes ved 40 grader og tåler ikke tørretumbler. Det er desuden ganske simpelt at vedligeholde denne Vipp vasketøjskurv, da man kan klare den basale rengøring med vand, sæbe og en klud. Du skal dog huske at være lidt påpasselig, når du skal pleje rustfrit stål. Det er vigtigt, at man sørger for at holde rustfrit stål både tørt og rent.

Forhandlere

Der er forholdsvis få forhandlere af vasketøjskurven, men det er ikke desto mindre muligt at købe den på nettet. Hos Livingshop.dk findes den på lager i både sort og hvid og koster 3399 kr. inklusiv levering. Vi har gennemsøgt internettet og kan konkludere, at der foreløbigt ikke er nogen webshops med tilbud på denne Vipp vasketøjskurv.

Specifikationer:

Mål: Ø 39 x H 69 cm.

Kapacitet: 75 liter

Læs også: Vipp pedalspand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *