I denne artikel skal vi stifte bekendtskab med den kendte dansker, Finn Juhl. I den anledning sætter vi fokus på Finn Juhl bakkeborde, som er blandt årets mest populære designs. Hvis du leder efter en Finn Juhl bakke, kan du med fordel læse vores artikel med bl.a. anmeldelser af de forskellige borde. Kært barn har mange navn, og du skal derfor vide, at disse bakker også er kendt som bakkeborde og vendebakker.

Indhold

Finn Juhl bakkebord / vendebakke

Finn Juhl bakkeVejledende pris: 1099-1299 kr. (afhængig af ønsket størrelse)

Forhandler: Stormagasinet.dk

Her har vi et eksempel på en Finn Juhl bakke. Det fine bakkebord så første gang dagens lys i 1956. Nu er den så blevet relanceret, hvilket Architectmade har stået bag. Finn Juhl valgte i sin tid at designe og udvikle en vendebakke, som man kan bruge på alle tidspunkter af dagen. Formålet med en vendebakke er, at du selv kan bestemme, hvilken side af bakken du vil anvende. Om morgenen kan du bruge den grønne side af bakken, mens du kan bruge den sorte side af bakken om aftenen.

I modsætning til de fleste andre designere fravalgte Finn Juhl at udstyre hans bakkeborde med håndtag. Det har gjort bakken mere anvendelig og harmonisk, hvilket danske forbrugere sætter stor pris på.

Vi har at gøre med en flot og stilren Finn Juhl bakke, som er fremstillet af solidt teaktræ. Den er særligt egnet til servering af morgenmad, kaffe og andre mindre retter.

finn juhl bakkebord

Finn Juhl bakke i 3 størrelser og 4 farver

Ønsker du at købe en Finn Juhl bakke, skal du tage stilling til 2 ting. Du skal nemlig vælge henholdsvis størrelse og farve. Du kan vælge mellem størrelserne small, medium og large, som har følgende mål:

  • Small: 23 x 45 cm.
  • Medium: 30 x 48 cm.
  • Large: 38 x 51 cm

På baggrund af overstående oversigt kan du finde den størrelse, som du vil finde mest tilpas til dit hjem.

Som sagt kan du også vælge mellem 4 forskellige farver. Der er tale om følgende farver:

  • Rød (kimono red)
  • Grøn (husky green)
  • Blå (angel blue)
  • Hvid (alaska white)

Som du allerede er blevet introduceret for, har alle bakkeborde to forskellige farver. Én af siderne vil nemlig altid være sort, uanset om du vælger rød, grøn, blå eller hvid. Prisen for et Finn Juhl bakkebord afhænger naturligvis af, hvilken størrelse du ønsker. Derimod er prisen ikke afhængig af den valgte farve.

Læs også: HAY bakkebord

Historien om Finn Juhl

Finn Juhl var en dansk arkitekt og møbelarkitekt. Han blev født i 1912 og døde i 1989. Allerede som helt ung havde han interesse for arkitektarbejde. Derfor valgte han naturligt at søge ind på Arkitektskolen på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Det var det helt rette valg, og det skulle vise sig, at Finn havde en lang og succes karriere foran sig. Han fik stor succes og høstede anerkendelse i både Danmark og udlandet for hans specielle teknikker og metoder til fremstilling af møbler i teaktræ.I øjeblikket er Finn Juhl særligt populær for hans sofaer, bakker og stole.

Læs også: Trip Trap bakke

Læs mere om Finn Juhl på Wikipedia: https://da.wikipedia.org/wiki/Finn_Juhl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *