BI dag skal vi hilse på den skønne Kay Bojesen bjørn, som første gang kom til verden i 1952. Selvom bjørnen ikke er den mest velkendte træfigur, så er bjørnen alligevel blevet en elsket klassiker. Efter mange år er den elskede bjørn endelig blevet relanceret igen af Rosendahl, som også har lanceret bl.a. aben, elefanten og flodhesten.

Indhold

Bjørnen er børnenes yndlingsdyr

kay bojesen bjørnPris: 645 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Det er de færreste der kan stå for denne bjørn, men den er især en favorit hos børn. Der er nemlig tale om en kærlig bjørneunge, som man kan kende på den tykke og runde mave samt runde næse. Bjørnen er bedste venner med aben og elefanten, som ofte går på eventyr sammen i junglen.

Bevæglige arme og ben

Det er ikke en bjørn helt uden evner. Det er nemlig muligt at bevæge både arme og ben på bjørnen. Dermed kan du selv bestemme, om din nye Kay Bojesen bjørn skal stå op eller sidde ned. Som du kan se, er der trykt et lille “Kay Boejesen” logo under højre fod på bjørnen.

Den perfekte gave til barnedåb og fødselsdage

Vil man give en livslang gave til et barn, så vil det ikke være oplagt at give en tablet, smartphone eller enkay bojesen bjørn tilbud computer. Disse forbrugsvarer vil kunne skabe glæde, men kun i en kort periode. Køber du i stedet denne Kay Bojesen bjørn eller en anden træfigur, så kan du glæde dit barn med en gave, som vil kunne følge barnet igennem hele livet. Bjørnen er bl.a. ideel at give i gave i forbindelse med barnedåb og fødselsdage.

En fræk bjørneunge er en perfekt ledsager for et barn, som vil se bjørnen som sin nye ven. Bjørnen vil tænde det indre legebarn i enhver og vil kunne pynte på børneværelset såvel som stuen og kontoret. Det vil være oplagt at sætte bjørnen sammen med andre træfigurer, da den sætter pris på selskab fra andre dyr. I forhold til boligindretning er der uanede muligheder med sådan en kær bjørn.

Ligesom de andre træfigurer er bjørnen naturligvis også fremstillet i højeste kvalitet. Bjørnen vil kunne skabe glæde i årtier, hvis du formår at opbevare og vedligeholde den korrekt. Hvis træfiguren bliver beskidt, kan du forsigtigt tørre det værste skidt og støv af med en ren og tør klud.

Pris

Bjørnen har en vejledende pris på 649,95 kr., som er den pris, du finder hos langt de fleste forhandlere i Danmark. Dog er det fra tid til anden muligt at finde bjørnen til en bedre pris. Skal man være heldig, så skal man finde et godt udsalg med 5-10 % rabat. Vi har ikke haft held med at finde tilbud på nuværende tidspunkt, men det er ikke umuligt. Er man opmærksom under januarudsalget, kan man muligvis finde et godt tilbud på denne eller andre træfigurer.

Du kan selvfølgelig også hækle din egen bjørn, hvis du har evnerne til det. Der er en lang række hækleopskrifter på nettet, som venter på dig. Dog anbefaler vi altid, at man køber den originale bjørn, som er helt sin egen.

Specifikationer

  • Højde: 6 cm.
  • Bredde: 14,4 cm.
  • Dybde: 10 cm.
  • Materiale: Egetræ og ahorn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *