Kay Bojesen har designet og fremstillet mange søde træfigur siden 1934. Flodhesten blev fremstillet i 1955 og er dermed en af Kay Bojesens yngste designs. For få år siden blev flodhesten relanceret af Rosendahl, og det er nu muligt at købe træfiguren i både fysiske og online butikker.

Indhold

Kærlig flodhest fra Kay Bojesen

kay bojesen flodhestPris: 645 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Tager man en tur i zoologisk have, så bør man altid hilse på den søde flodhest. Flodhesten fra Kay Bojesen er langt om længe blevet relanceret, hvilket har skabt glæde hos små og store. Flodhesten blev relanceret på samme tidspunkt som både kaninen, elefanten, gravhunden og bjørnen. Vi har dermed fået mulighed for at stifte bekendtskab med en masse gamle kendinge.

Venlig flodhest med praktisk funktion

Denne flodhest bærer præg af et moderne look og en unik personlighed. Den er fremstillet i egetræ i kraftig kvalitet. Flodhesten skiller sig dog ud fra Kay Bojesens øvrige produkter, da dens kæbe kan gå op og ned. Da Kay Bojesen i sin tid designede og udviklede denne flodhest var formålet at bruge den som blyantholder. Som du kan se på produktbilledet, har flodhesten
en blyant i munden. Dermed er flodhesten ikke blot en pyntegenstand, men også et praktisk redskab, som man kan få glæde af på bl.a. børneværelset. Dog vil de fleste alligevel betragte flodhesten som en pyntegenstand.

Flodhesten vil også passe godt ind på kontoret, hvor den vil kunne fungere som en munter blyantholder. Det skal desuden nævnes, at der rent faktisk følge ren blyant med i pakken, når du køber en Kay Bojesen flodhest. Sammenligner man flodhesten med de kay bojesen flodhest prisøvrige dyr i træfigur-familien, så er det uden tvivl det mest kantede dyr.

Du kan placere denne Kay Bojesen der, hvor du synes den passer bedst ind. Det er mest almindeligt at sætte den på et skrivebord i kontoret eller på værelset, men den kan også stå i vindueskarmen eller et helt andet sted

Perfekt gave til mærkedage

Står du og mangler en gave til en hvilket som helst mærkedag, så kan du med fordel overveje at købe en Kay Bojesen flodhest. Flodhesten er et gavehit til bl.a. fødselsdage, barnedåb, konfirmationer og kay bojesen flodhest tilbudjubilæer. Det er et trofast dyr, som vil følge sin ejer igennem hele livet. Vil du glæde din ven, kæreste, barn eller ægtefælle, så vil en træfigur fra Kay Bojesen være det sikre valg – f.eks. aben eller flodhesten. Du bør dog ikke vente med at handle til sidste øjeblik, da mange af Kay Bojesens produkter fra tid til anden er udsolgte.

Kay Bojesen flodhest pris

Den vejledende pris ligger på omkring 649,45 kr., som er den pris, du finder på Kay Bojesens egen hjemmeside. Hos Livingshop.dk koster den dog en anelse mindre – nemlig kun 645 kr. Der er desuden gratis levering, hvis man køber over 399 kr., så 645 kr. er prisen alt i alt. I betragtning af at det er et kendt design, og kvaliteten er høj, vil vi vurdere at det er en fair pris. Vi har desværre ikke haft held med at finde nogen tilbud eller udsalg med flodhesten.

Specifikationer

  • Materiale: Egetræ
  • Mål: 9 x 21,3 x 5,2 cm. (højde x længe x bredde)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *