Julen nærmer sig, og det betyder stigende efterspørgsel på den altid søde Kay Bojesen julemand. Vi kigger nærmere på Kay Bojesens helt unikke fortolkning af julemanden. Der er naturligvis tale om den originale julemand, som blev designet i 1940’erne.

Indhold

Julemand fra Kay Bojesen

kay-bojesen-julemandPris: 599,95 kr.

Forhandler: Luxoliving.dk

Julemanden er elsket af både børn og voksne. Lige siden tidernes morgen har julemanden spredt glæde over hele verden med sit høje humør og gaver. Der er mange forskellige fortolkninger af julemanden, og du har måske din helt egen fortolkning. Der er intet entydigt svar på, hvordan den rigtige julemand ser ud, så det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser.

Julemanden med sæk og stok

Netop fantasien har været brugt flittigt, da Kay Bojesen i sin tid designede denne pragtfulde julemand. Julemanden er her udstyret med stok og sæk, og han er klar til at glæde artige børn med gaver. Julemanden er blandt Kay Bojesens ældste designs sammen med bl.a. zebraen og gyngehesten. Det er desuden klart, at det er et design, der er mest populær omkring juletid.

Perfekt som julepynt og glimrende gaveidé

Når julepynten skal findes frem til, er denne Kay Bojesen julemand altid et stort hit. Skal huset pyntes
op, så vil en julemand som denne skille sig ud fra det traditionelle julepynt.

Udover at være oplagt som julepynt, så er julemanden også den perfekte gaveidé. Det er en gaveidé, som
vil være populær hos både voksne og børn. Det er desuden en pyntegenstand, som dine børn, børnebørn og oldebarn kan arve. Slutteligt vil den være oplagt at bruge som adventsgave for at sætte ekstra fokus på julehyggen i de danske hjem. Såfremt man sørger for at opbevare genstanden ordentlig og desuden passe på den, kan den holde sig pæn i mange år. Julemanden er fremstillet i træ, så det er vigtigt, at man ikke udsætter figuren for fugt.

Det er en vaskeægte klassiker, som aldrig vil miste sin popularitet. Det er desuden en pyntegenstand, som er populær blandt samlere.

Hvis du kender til Kay Bojesens øvrige produkter, så vil du vide, at enkelte designtræk har ligheder med et andet design. Kigger du på den pæreformede mave samt arme og ben med elastik, så vil du kunne se en sammenhæng med aben. Dog skal man bemærke, at julemanden rent faktisk blev designet 10-15 år før aben.

Navnet er Santa-Kay

Den søde Kay Bojesen julemand er også kendt som Santa-Kay, som er andet navn. Med hans tilstedeværelse kan han altid sprede en god stemning og en helt speciel atmosfære i rummet. Den vil desuden pynte godt ved siden af nogle af Kay Bojesens øvrige produkter – f.eks. sangfuglene og søpapegøjen. Denne Kay Bojesen julemand kan bl.a pynte i vindueskarmen, på bordet eller på reolen.

Populær Kay Bojesen julemand skal købes i god tid

Ønsker du at give en Kay Bojesen julemand som julegave, adventsgave eller blot bruge den som julepynt i dit eget hjem, så skal du købe den i god tid. Erfaringer fra tidligere år viser, at julemanden har tendens til at blive udsolgt, når vi nærmere os juletid. Det er her, hvor efterspørgslen bliver højere end udbuddet. Vil du gerne undgå det, kan du med fordel bestille julemanden allerede nu. Vi anbefaler at købe træfiguren hos Magasin.dk. Her får du nemlig 30 dages fuld returret, og du får mulighed for at bytte den i alle deres forretninger.

Prismæssigt er det underordnet, om du køber den ny eller på et senere tidspunkt. Den vejledende pris på 599,95 kr. føres i de fleste fysiske og online butikker i Danmark. Hvis man skal være heldig at finde et godt tilbud, så skal det være uden for juletiden.

Kom i julestemning

Hvis du ikke er kommet helt i julestemning endnu, så bliver du det, når du har set denne video. Her er der især fokus på den omtalte julemand fra Kay Bojesen.

Detaljer

  • Materiale: Malet bøgetræ
  • Mål: 20 x 11 x 5 cm. (højde x længde x bredde)
OBS: Husk at bestille din Kay Bojesen julemand i ekstra god tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *