Lucie Kaas er mest kendt for deres unikke elefant og spurv, men de har rent faktisk også designet en populær kat. Der er to forskellige katte – kattene kan nemlig købes i henholdsvis sort og lys. I artiklen vil vi prøve at gravere lidt dybere ned i designet for at undersøge, hvad der er så specielt ved disse designerkatte fra Lucie Kaas.

Indhold

Lucie Kaas sort kat

lucie kaas sort katPris: 395 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Den mest populære udgave er den sorte kat, som blev designet og fremstillet første gang i 1958. Designerens navn er Gunnar Flørning, som fik stor succes med hans designprodukter. Mange år senere har Lucie Kaas valgt at relancere den sorte kat til stor glæde for mange designelskere i hele verden. Ligesom du kender fra designerens øvrige produkter, så er denne Lucie Kaas naturligvis også fremstillet i gummitræ.

Stor succes i 1958-1965 og i dag

Designeren fik en flyvende start med dette design, som hurtigt blev en kæmpe succes i Danmark og i udlandet. På en periode på under 10 år blev der solgt over 300.000 eksemplarer på verdensplan. Efter mange års udeblevelse på markedet er det nu igen muligt at få fat i den søde kat.

For år tilbage blev katten jævnligt givet i gave i forbindelse med årlige priser. Det foregik bl.a. ved at teatergruppen Thalia valgte at give en kat til kunstnere, som havde gjort sig særligt bemærket det pågældende år. Katten blev givet til store og anerkendte danske kunstnere, hvor f.eks. Ghita Nørby og Dirch Passer kan nævnes.

  • Mål: 23 cm. (højde)

Lucie Kaas siameser kat

lucie kaas siameser katPris: 395 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her ser du alternativet til den sorte kat i form af en alm. siameser kat i lys udgave. De to katte er identiske, og det er kun farven, der adskiller sig på de to udgaver. Dog er der alligevel tendens til, at danske forbruger vælger den sorte kat, når de skal bestille.

Lys kat – Perfekt til dekoration

Du skal købe denne Lucie Kaas kat, hvis du vil pryde dit hjem med nye og flotte designelementer. Figuren er vellidt af både børn og voksne. Dermed vil katten kunne finde sig til rette i stuen såvel som børneværelset, kontoret og soveværelset. Derudover vil det være helt oplagt at give en kat i gave til en person, som man holder af. Det er en perfekt gaveidé, ligesom det gør sig gældende for de øvrige figurer fra Lucie Kaas.

  • Mål: 23 cm. (højde)
OBS: Husk at angive hvilken udgave du ønsker (lys eller sort) under bestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *