Nu når foråret nærmer sig, får de fleste lyst til at friske sit look en smule op. I stedet for at købe en helt ny garderobe, kan man i stedet nemt forny ens look med smarte smykker fra Christina Watches. Ved at sammensætte sine smykker på en ny måde eller købe nogle helt nye smykker, kan der skabes et helt nyt og lækkert look, der passer til foråret.

Indhold

Knald på farverne til foråret

En af de nemmeste måder at få noget farve og personlighed ind i et outfit er gennem smykkerne. Faktisk kan smykker alene transformere et helt almindeligt sæt tøj til noget spændende og festligt. En sort kjole kan gøres smart med et par store øreringe, eller en enkel t-shirt kan gøre mere spændende med en lækker halskæde. Smykker behøver nemlig ikke at være enkle og kedelige. Ved i stedet at bruge farverige sten, nye kombinationsmuligheder og flere smykker på samme tid, kan der skabes et unikt udtryk.

Skab personlige armbånd med charms fra Christina Watches

Frem for at gå med de samme smykker som alle andre, kan man i stedet sammensætte sine egne armbånd med forskellige charms. Med et charm armbånd fra Christina Watches, kan der vælges mellem et hav af flotte charms, der skal sidde på et læderarmbånd. Selv læderarmbåndet kan fås i flere forskellige farver, så det er muligt at designe præcis det armbånd man vil have. Ved at designe sit eget armbånd, kan man nemt vise sin personlighed frem og skabe nogle smykker, der er helt specielle og passer perfekt ind i ens unikke smag. Man kan lave en blanding af en masse forskellige charms, eller nøje vælge ud, hvilke ting der repræsenterer en som person. Nogle blander forskellige metaller og stilarter, mens andre vil have et mere stilrent og enkelt charmarmbånd.

Rosa guld og oxyderet sølv er de nyeste trends

Selvom sølv- og guldsmykker altid har været de mest populære metaller på smykkescenen, er de nyeste trends derimod rosa guld og oxideret sølv. Hvor rosa guld giver et blødt og romantisk skær, er det oxyderede sølv mere råt, og har et mere cool udtryk. Det er meget individuelt hvilke metaller der tiltaler en, og nogle mener endda at det klæder dem bedst at holde sig til de smykker de plejer at gå med, men det kan være en god idé at prøve noget nyt en gang i mellem.

Lad smykkerne fortælle en historie

Smykker er ofte meget mere end bare noget vi tager på. Hvert et smykke fortæller en historie om den person, der gav os det i gave, hvad anledningen var, eller hvorfor man købte det til sig selv. Nogle smykker er arvestykker, nogle har en helt særlig betydning som en forlovelses- eller vielsesring, mens andre smykker lynhurtigt bliver ens favorit på grund af den følelse man får, når man har det på. Ved at vælge nogle smykker med blikfang, som for eksempel et par lange øreringe eller en stor ring fra Christina Watches, vil det garantere at der kommer knald på farverne og at man ikke ligner alle andre. For smykker skal ikke være kedelige.