Smykker og ure behøver vi ikke at have flest af for at vise os frem. Ofte er det nok bare at have enkle tilbehør, som man kan mikse og matche i uendelighed. Det kan også være, man har nogle smykker, som man bærer hele tiden. På den måde kan det hurtigt blive et kendetegn, som andre folk genkender os på.

Derved kan smykker og armbåndsure sige noget personligt om os. Læs med herunder, og find ud af, hvad dine smykker og ure kan sige om dig. Eller besøg Golden Times for flotte eksempler.

Indhold

Sølv eller guld?

Rigtig mange mennesker har en præference, når det kommer til valget mellem guld og sølv. Ud over at det kan passe til forskellige toner i folks hudfarver, så har det også noget at sige om dig og din personlighed – også selv om du måske ikke har været klar over det, da du valgte dit yndlings ædelmetal.

Guld er solen og sommerens farve, som hylder det ophøjede, og det der gerne vil tiltrække sig opmærksomhed. Det er den varme af de to farver, og den passer perfekt til den, der har varme undertoner i huden, og som generelt holder mest af sommer. Her er Georg Jensens Daisy-serie for eksempel perfekt.

Sølv er derimod månen og vinterens farve. Den er mere diskret end guldet, og så hylder den det mystiske og natten. Det er en kold farve, der går godt til den med kolde undertoner i huden, og som ikke vil tiltrække sig alt for meget opmærksomhed.

Vælg personlige motiver

Du kan også let få noget personligt ind i dine smykker ved at vælge nogle personlige motiver. Især ved halskæder er der ofte rigtig mange personlige vedhæng at vælge i mellem. Det kan være alt lige fra dit stjernetegn til forbogstavet af én, du holder af eller blot dit eget navn. Her er der virkelig mange forskellige vedhæng at vælge i mellem, hvis man gerne vil gøre det personligt. Der er for eksempel også de populære love-tags.

Husk, at du ikke har brug for mange forskellige vedhæng, men blot det ene, som du holder meget af, og som gør dig glad.

Et ur med karakter

Det samme gælder vores armbåndsure. De må gerne have noget karakter, som viser noget om os og vores personligheder. Det kommer næsten helt naturligt, når vi vælger de produkter, som vi synes bedst om, og så på den måde siger noget om os. Men vil man gerne forsøge at påvirke andres holdninger i én bestemt retning, så kan man sagtens tænke over det, inden man vælger sit armbåndsur.

Vil man gerne fremstå som en stærk karakter, så skal man formentlig ikke gå efter et lille og spinkelt ur. I stedet skal man gå efter de store og brede ur, som virkelig fylder noget på armen, og som ikke bliver gemt væk. Vil man derimod gerne fremstå mere feminin, så kan det være en rigtig god idé med et lille og fint ur, som næsten kun lige et armbånd på håndleddet.