Leder du efter en Trip Trap brødkasse – eller også kendt som en Trip Trap brødkurv, så har vi en særlig interessant artikel for dig her. Vi har kigget nærmere på én specifik brødkasse, som denne artikel vil dreje sig om. Du bliver naturligvis også klogere på, hvor du kan købe den omtalte brødkasse.

Indhold

Trip Trap brødkurv

trip trap brødkasseModelnavn: Pantry

Pris: 899,95 kr.

Forhandler: iBob.dk

Søger du en Trip Trap brødkasse, så har du ikke særligt mange alternativer at vælge mellem. Det er dog heller ikke nødvendigt, når der er designet og udviklet én brødboks, som er helt perfekt.

Trip Trap Pantry brødkasse med skærebræt

Her har vi den så – den populære brødkasse med modelnavnet Pantry. Det er typisk den model, du vil blive præsenteret for, hvis du søger på nettet. Det er ikke uden grund, at det er netop denne brødkasse, der er slået igennem på markedet. Pantry er en videreudvikling af den klassiske brødboks, som var på markedet for mange år siden. Kassen er naturligvis glimrende at bruge til at opbevare brød og boller, men har også andre funktioner. Takket være et moderne vendbart låg, kan man nemlig bruge den som skære- og smørebræt. På undersiden af låget er der krummeriller, som er særligt egnet at bruge som skærebræt.

Flot og praktisk brødkurv i teak

Denne brødkurv er fremstillet af solidt og holdbart teaktræ i højeste kvalitet. Det er muligt at få en tilsvarende brødkasse i egetræ. Dog er der ingen tvivl om, at brødkassen i teak er den mest populære.

Det er en flot brødboks, som byder på et roligt og tidløst design. Selvom der er huller i kassen, så ryger krummerne ikke ud på spise- eller køkkenbordet. Der er nemlig en indvendig stofpose, som holder krummerne inde i kassen. Derudover er det også muligt at holde de værste insekter ude med denne stofpose. Stofposen kan vaskes efter behov.

Simpel rengøring og vedligeholdelse

Denne Trip Trap brødkasse er både nem at rengøre og vedligeholde, hvilket i den grad er to store plusser. Størrelsesmæssigt er det en brødkasse, som vil kunne tilfredsstille de fleste forbrugere. Trip Trap har haft stor succes med at fremstille en brødboks, som er dekorativ og samtidig praktisk. Designet er desuden lavet i samarbejde med Designit. Stilmæssigt vil denne brødkasse passe perfekt til producentens øvrige produkter. Der er f.eks. et perfekt match med henholdsvis et Trip Trap skærebræt, brødkasse og bakke.

Det er ingen hemmelighed, at denne Trip Trap brødkasse ikke er den billigste på markedet. Ikke desto mindre er det et produkt, som du vil kunne få glæde af i adskillige år. Brødkassen er egnet til servering og opbevaring i forbindelse med morgenmad i hjemmet, skovturen, strandturen eller noget helt fjerde.

Læs også: Stelton brødkasse

Vi har bl.a. fundet denne Trip Trap brødkasse hos iBob.dk, hvor pris og service er fremragende.

  • Gode tips til vedligeholdelse: http://www.triptrap.dk/om-os/vores-verden/vedligehold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *