Hvem siger, at en opvaskebørste behøves være grim og ulækker? Køber du en Vipp opvaskebørste, så kan du vaske porcelæn og bestik med stil. Vi skal kigge nærmere på den populære opvaskebørste, som bliver anvendt flittigt af forbrugere i hele verden. I den forbindelse skal vi selvfølgelig også kigge på, hvad der kan være så specielt ved en opvaskebørste.

Indhold

Stilren opvaskebørste fra Vipp

vipp opvaskebørstePris: 349 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Til venstre ser du den opvaskebørste, det hele handler om. Det er ikke den billigste opvaskebørste på markedet, men det er til gengæld en af de flotteste børster i bedste kvalitet.

Flot opvaskebørste i høj kvalitet

Opvaskebørster er normalt ikke særligt pæne, men de fleste vil erkende, at denne børste skiller sig ud fra mængden. Det er nemlig en smart opvaskebørste, hvor der ikke blot er tænkt over de praktiske detaljer, men også de designmæssige detaljer. Denne børste er fremstillet i massivt rustfrit stål, hvilket har medvirket til et flot design og et godt greb. Efterfølgende er opvaskebørsten blevet oversvøbt med silikonegummi for at sikre den bedst mulige komfort. Den helt store fordel ved det trendy design er, at det rent faktisk er en opvaskebørste, man kan tillade sig at have liggende fremme i køkkenet. Børsten passer ligeledes godt sammen med en hylde og sæbedispenser i samme stil.

Har du et stilrent køkken, så vil denne opvaskebørste blot sætte prikken over i’et. I modsætning til de fleste andre Vipp produkter, så kan denne opvaskebørste kun købes i sort. Det er lidt atypisk for Vipp, som typisk kan købes i både sort og hvid.

Ophæng til væg eller skabsinderside

Køber du en Vipp opvaskebørste, medfølger der en praktisk krog, som er nem at montere på en væg eller vipp opvaskesætskabsinderside. Du kan se, hvordan krogen ser ud sammen med opvaskebørsten på billedet til højre. Krogen kan også købes som tilbehør, hvis du vil bruge kroge til at hænge andre elementer op.

Opvaskebørste med lang levetid

Ejer man en almindelig opvaskebørste, så bør man udskifte den hver måned. Køber du en børste fra Vipp, så vil det ikke være nødvendigt at udskifte hele børsten, selvom børstehovedet er slidt. Denne Vipp opvaskebørste har nemlig et udskifteligt børstehoved, så du kan nemt kan erstatte børstehovedet med et nyt. Det er en stor fordel, da det skåner både miljø og pengepung Det er dog vigtigt at bemærke, at ekstra børstehoveder skal købes som tilbehør:

Specifikationer

  • Mål: 26 cm.

Børstehoveder til opvaskebørste

vipp børstehoved opvaskPris: 69 kr. (2 stk.)

Forhandler: Livingshop.dk

Når du køber din nye Vipp opvaskebørste, kan du med fordel købe disse børstehoveder samtidig. Du køber dem i en pakke á 2 stk., hvor prisen er 69 kr. Det tager ikke mere end 10 sekunder at afmontere det gamle børstehoved og montere et nyt og pænt børstehoved. Det er meget forskelligt fra husstand til husstand, hvor tit børstehovederne skal skiftes. Dog vil det være en fordel altid at have nogen på lager.

Hos enkelte forhandlere vil der være mulighed for at købe et decideret opvaskesæt. Køber du et opvaskesæt, kan du få leveret både opvaskebørste og ekstra børstehoveder.

Video

Nyd de skønne billeder af den populære Vipp opvaskebørste nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *