Selvom man måske lige har haft fødselsdag og fået et sæt lækkert undertøj af kæresten, er der ingen grund til at snyde sig selv for en lille smule ekstra selvforkælelse og bruge lidt af månedens løn på endnu en skøn BH eller andet fra mærket Triumph.

De fleste kender denne undertøjsfabrikant, der i årtier har været en førende leverandør af lingeri til kvinder verden over. Tøjet er europæisk fabrikeret og rammer virkelig bredt hvad angår design og stil. Mærkets popularitet er da heller ikke til at komme uden om, med tusindvis af kvinder i alle aldersgrupper der hver dag vælger at shoppe undertøj fra Triumph.  En succes der er let at forstå, når man ser hvor stort et udvalg mærket har at byde på.

Indhold

Noget for enhver smag

Mærket Triumph sætter en ære i at tilbyde undertøj af høj kvalitet til kvinder i alle aldre og af alle kropsbygninger. Udvalget er utrolig bredt, alene indenfor BH’er. Om det skal være med eller uden bøjle, smalle eller brede stropper (eller helt uden), med push-up effekt eller tværtimod en model der rent faktisk har en reducerende effekt på en stor barm – så er der noget for enhver smag.

Man kan naturligvis finde den klassiske hvide eller sorte BH i helt afdæmpet og minimalt design, hvis man er mest til traditionelt undertøj uden de store udskejelser. Er man mere til farver eller masser af detaljer, er der også rig mulighed for at finde det helt rigtige.

ollektionerne indeholder bl.a. modeller i mange forskellige røde og blå nuancer, helt fra den sarte, lyserøde pastel til den mørke, kongeblå med masser af dybde i farven. Derudover fås der udgaver både med og uden blonder, samt modeller med sløjfer, snører eller andre små detaljer, der er med til at gøre en helt enkel BH til et unikt stykke lingeri.

Men uanset hvilken stil man foretrækker, så har alt undertøj naturligvis det til fælles, at det sidder tæt til kroppen, og at det derfor skal være behageligt at have på. Man skal både kunne ånde i det og bevæge sig frit, uden at føle at noget strammer eller omvendt rykker sig ud af plads, når man bevæger sig. Derfor er alt undertøj fra mærket Triumph selvfølgelig også fremstillet i lækre materialer der er behagelige at have på, samtidig med at de opfylder de krav der stilles til de forskellige typer af undertøj.

Undertøj til enhver lejlighed

Hvad enten man har brug for et sæt undertøj til hverdagen, som mest af alt bare skal være praktisk og komfortabelt, eller man har lyst til at forkæle sig selv med noget ekstra lækkert lingeri til en festlig eller særlig lejlighed, så er det værd at tage et kig på kollektionerne fra mærket Triumph. Der er nemlig modeller og udgaver til enhver lejlighed, inklusive smarte og funktionelle sports-BH ’er. Derudover hører trusser, natkjoler, toppe og bodystockings selvfølgelig også til Triumphs store udvalg, og også her er der masser at vælge imellem.