Først og fremmest er det vigtigt, at man ikke forveksler denne Kay Bojesen med gyngehesten. Der er nemlig stor forskel på både design og størrelse på disse 2 træfigurer. Elsker du heste, og synes du om Kay Bojesens populære træfigurer, så kan du overveje at købe hesten, som du bliver præsenteret for i denne artikel.

Indhold

Hest i valnøddetræ fra Kay Bojesen

kay bojesen hestPris: 799 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Det er ingen hemmelighed, at denne hest ikke er blandt Kay Bojesens mest populære træfigurer. Ikke desto mindre er det en træfigur, som har fundet vej til mange danske hjem. Derudover er det faktisk en af designerens første udgivelser. Hesten så første gang dagens lys i 1935 – samme år som zebraen og året efter gravhunden. Det er derfor en hest med en lang historie.

Stærk og kærlig Kay Bojesen hest

Her ser vi så den stærke og kærlige hest fra Kay Bojesen, som er kendetegnet ved en strunk holdning og flotte tøjler, som byder på galopture i naturen. Du kan ligeledes kende hesten på de stive ben samt bløde former (mave m.v.), som du også kender fra aben og andre træfigurer. Hvis du har stiftet bekendtskab med zebraen, vil du højst sandsynligt opdage, at den har nogle lighedstræk med hesten, hvad angår kropsformen.

I forhold til brug af materiale skiller hesten sig ud fra de øvrige træfigurer. Den er nemlig fremstillet i kay bojesen hest til salgvalnøddetræ, som er flot og robust træ. Det er en munter hest, som både børn og voksne vil elske at have stående i boligen. Det er relativt kort tid siden, at hesten blev relanceret af Rosendahl. Dermed er der fortsat tale om en nyhed, som efterhånden forhandles hos mange butikker landet over.

Brug af hest i stuen eller børneværelset

Det er helt op til dig, om du ønsker at bruge hesten til at holde styr på dine papirer eller blot bruge den som en sød pyntegenstand. De fantastiske detaljer gør hesten helt unik, og det er derfor naturligt, at man anser hesten som sin ven. Hesten kan stå i stuer, ligesom den vil passe godt på børneværelset. Indretningsmulighederne er nærmest uendelige, og du kan flytte rundt på hesten, som du ønsker. Der har været fokus på at designe en enkel, men samtidig unik og elegant hest med et muntert sind. Ydermere har den en flot holdning og en stærk ryg.

Denne Kay Bojesen er en perfekt gaveidé til bl.a. konfirmationer, barnedåb og fødselsdage. Træfiguren er især et hit blandt børn og unge, som har en interesse i heste og ridning. Dog er det også et hit blandt de mennesker, som blot synes, at hesten er et kært væsen.

Specifikationer

  • Materiale: Valnøddetræ (olieret)
  • Højde: 14 cm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *