Mange tror fejlagtigt, at Kay Bojesen kun har designet én hund, men han har faktisk designet to forskellige hunde. Først og fremmest er der gravhunden, som vi tidligere har blogget om på Designtop.dk. Derudover har vi også en en hund fra racen terrier, som er blevet navngivet Tim. I denne artikel skal vi have fokus på den rare Kay Bojesen hund.

Indhold

Hunden Tim

kay bojesen hundPris: 299 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Kay Bojesen har designet rigtigt mange træfigurer, som har opnået stor popularitet hos forbrugere med sans for design og boligretning. Her har vi så hunden Tim, som er en blandt mange populære trædyr fra designeren. Der er tale om et design, som blev en realitet i 1935.

En populær nyhed – relancering

Denne Kay Bojesen hund ved navn Tim blev fornyligt relanceret, så det er muligt at sikre sig et eksemplar allerede nu. Selvom Tim første gang kom til verden i 1935, så er der altså gået rigtigt mange år, før den igen har set dagens lys. Det er en af de nyeste udgivelser fra Kay Bojesen i samarbejde med Rosendahl. På trods af at det fortsat er en ny relancering, så er der allerede rigtigt mange danskere, som har købt et eksemplar af Tim. Du får en sød hund i flot egetræ, som har et drejeligt hoved, som vender lidt på skrå.

Menneskets bedste ven

Hunden er kendt som menneskets bedste ven, og det er ikke blot noget, man har fundet på ud i det blå. kay bojesen hund timSiden tidernes morgen har hunde fulgt deres ejere i tykt og tyndt og været betragtet som en trofast ven. Hunden Tim er en vagthund, som kan holde vagt i dit hus, når du skal på arbejde, i fitness eller ud i garagen. Det er en af de mindste træfigur, som dog har vundet en stor plads i danskernes hjerter.

Der er tale om en terrier, som kan købes i to forskellige “farver”. Som du kan se på billederne er der tale om to forskellige farver, fordi man har valgt at bruge forskellige materialer. Denne Kay Bojesen hund Tim kan nemlig købes i henholdvis natur- eller mørkt egetræ. De fleste vælger at købe begge varianter, fordi hundene designmæssigt passer bedst i fællesskab frem for enkeltvis.

Designklassiker – Perfekt som gave eller selvforkælelse

hunden timMan kan aldrig gå helt galt i byen ved at give sine forældre, brødre, søstre, bedsteforældre eller venner et stykke design fra Kay Bojesen. Denne Kay Bojesen hund er især populær i forbindelse med barnedåb, konfirmationer og fødselsdage. Du kan også forkæle dig selv ved at købe den søde hund Tim, som vil kunne pynte i dit eget hjem.

Kigger man på prisen, så vil man opdage, at den ligger i den lave ende sammenlignet med øvrige Kay Bojesen produkter. For en pris på blot 299 kr. kan du blive ejer  af en af de sødeste træfigurer fra Kay Bojesen.

Specifikationer

Designår: 1935 (relanceret mange år senere)

Højde: 7,5 cm.

Materiale: Egetræ (lyst eller mørkt)

Relaterede produkter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *