Er du lige så vild med kaniner, som vi er, så vil du elske denne Kay Bojesen kanin. Der er tale om en kanin, som er helt sin egen og ikke ligner nogen anden kanin. Vi kigger på det yngste medlem af den store familie af træfigurer. Kaninen kom første gang til verden i 1957 og er sidenhen blevet relanceret af Rosendahl.

Indhold

Livlig kanin fra Kay Bojesen

kay bojesen kaninPris: 595 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Det er ikke altid nemt at være det yngste medlem af familien, men det lader alligevel til, at kaninen har klaret sig godt. Selvom kaninen blev lanceret for første gang i 1957, så er det kun ganske år siden, at kaninen blev relanceret. Den er yngre end både søpapegøjen og flodhesten, som blev lanceret i 1954 og 1955.

Kanin med karakteristiske træk

Kigger du på denne kanin, vil du næppe sige, at den ligner alle andre kaniner. Først og fremmest skiller denne kanin sig ud med sin store og tykke mave samt runde næse. Derudover er den udstyret med meget lange og spidse ører. Ydermere er kaninen udstyret med bevægelige arme og ben, så det er altså ikke en helt død figur, selvom den er fremstillet i egetræ. Du kan dermed selv bestemme, om kaninen skal stå op på 2 ben eller sidde ned på 4 ben. Ligesom Kay Bojesens øvrige træfigurer, så er kaninen naturligvis også håndlavet og fremstillet i gode materialer.

Appel til små og store

Der er ingen tvivl om, at denne Kay Bojesen er mest populær blandt børn. Dog er det de færreste voksne, kay bojesen kanin prisder ikke synes at kaninen er bedårende. Den kan sprede liv og glæde på børneværelset, ligesom den også vil kunne pynte i resten af boligen. Det er en designklassiker, som blev relanceret på samme tidspunkt som flodhesten og gravhunden. Det vil være en glimrende gave til et barn, da man aldrig vil kunne vokse fra den søde kanin. Du behøves desuden ikke bekymre dig for, om træet vil blive grimt med tiden. Takket være patina vil træet blot blive pænere og pænere med tiden. Derfor er det en træfigur, som sagtens kan gå i arv i adskillige år.

Foreløbigt kan denne Kay Bojesen kanin kun købes i én størrelse med en højde på 8 cm. Det er en praktisk størrelse, som vil kunne pynte ethvert sted uden at genere.

Kay Bojesen kanin pris

Kaninen har en vejledende pris på 599,95 kr., som er en mere eller mindre fast pris hos alle forhandlere. Dog kan man være heldig at finde træfiguren en anelse billigere. Der er f.eks. Livingshop, hvor prisen er på 595 kr. Dog er besparelsen meget begrænset, og man skal ikke gøre sig de store forhåbninger om at finde deciderede tilbud.

Specifikationer

  • Højde: 8 cm.
  • Bredde: 17 cm.
  • Dybde: 6,5 kr.
  • Materiale: Egetræ

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *